Linia do produkcji i pakowania mięsa mielonego
Linia do produkcji i pakowania mięsa mielonego
Linia do produkcji i pakowania mięsa mielonego
Użuwana linia do produkcji i pakowania mięsa mielonego. Rok produkcji 2010.
1.Linia do produkcji i porcjowania mięsa mielonego - specyfikacja
Dane techniczne:
-Produkt: mięso mielone wieprzowe
-Wydajność kilogramowa: ok. 800 - 900 kg / h
-Wydajność linii do porcjowania: do 55 - 60 porcji (500 gram) /minutę
-Wydajność maszyny pakującej: do 40 tacek / minutę
-Gramatura porcji: 500 g
-Forma pakowania: TRAY SEALER /opakowanie MAP/
-Opakowanie: PP: 205 x 160 x 50 mm
-Podawanie opakowań: automatyczne
-Temperatura produktu: - 1 /+ 1 °C
-Deklarowana dokładność porcjowania: +/- 1,5% (zależne od produktu)
*Nadziewarka próżniowa REX RVF 736
-Maszyna przystosowana do nadziewania, mielenia i porcjowania
-Wykonanie ze stali nierdzewnej
-Obsługa poprzez 12” ekran dotykowy
-Pamięć: 100 programów pracy
-Wydajność nadziewania: do 3600 kg / h
-Wydajność przy porcjowaniu mięsa mielonego (porcje 500 g): do 55 - 60 porcji na minutę
2.Linia do pakowania mięsa mielonego - specyfikacja
Dane techniczne:
-Produkt: mięso mielone wieprzowe
-Wydajność kilogramowa: ok. 800 - 900 kg / h
-Wydajność linii do porcjowania: do 55 - 60 porcji (500 gram) /minutę
-Wydajność maszyny pakującej: do 40 tacek / minutę
-Gramatura porcji: 500 g
-Forma pakowania: TRAY SEALER /opakowanie MAP/
-Opakowanie: PP: 205 x 160 x 50 mm
-Podawanie opakowań: automatyczne
-Waga z etykieciarką (góra): tak
*Maszyna do pakowania w zmodyfikowanej atmosferze model SEALPAC A7